اولین کنگره بین المللی کشاورزی سالم، تغذیه سالم ، جامعه سالم | تهران – 1 و 2 مرداد 1394

        فراخوان همایش های کشاورزی و علوم وابسته              

توجه: این کنگره تحت حمایت مرجع پژوهش های کشاورزی ایران برگزار می گردد و مجموعه مقالات آن نیز در مپکا منتشر خواهد گردید.

اولین کنگره بین المللی کشاورزی سالم، تغذیه سالم ، جامعه سالم

هم اکنون بیش از سه دهه از توجه جهانی به موضوع حفاظت محیط زیست و حدود دو دهه از مباحث پیرامون توسعه پایدار می گذرد. قبل از این ایام، هدف اغلب پروژه های توسعه ای، نگاه اقتصادی و افزایش درآمد بوده است. لیکن در دهه ۱۹۷۰ میلادی این ذهنیت در افکار سیاستگذاران و برنامه ریزان توسعه مطرح گردید که این گونه روند رشد اقتصادی نهایتاً منجر به تخریب محیط زیست، نابرابری اجتماعی، کاهش منابع و… می شود و جبران این معضلات در طولانی مدت موجب ضررهای اقتصادی غیر قابل جبران خواهد شد. تولید محصولات غذایی سالم، یکی از مهمترین اهداف بخش کشاورزی و سلامت جامعه بوده، اما مباحث اقتصادی، عمل بازدارنده توسعه تولید محصولات سالم است، از سوی دیگر نیاز به این محصولات احساس می‌شود. منشأ بسیاری از بیماری‌های خطرناک، مواد غذایی ناسالم هستند، بنابراین آموزش در راستای فرهنگ استفاده از محصولات سالم، هرچند با بهای بیشتر، امری لازم و ضروری است. کشاورزی سالم در راستای توسعه پایدار کشاورزی بوده و بررسی ها نشان می دهند که روند استقبال جهانی از کشاورزی سالم امید بخش است. نکته قابل توجه این است که مواد غذایی که افراد استفاده می‌کنند باید به طور کامل سالم و فاقد هرگونه آلودگی باشد، این آلودگی می‌تواند شامل آلودگی های میکروبی، انگلی و یا شیمیایی باشد. بررسی‌های علمی نشان می‌دهد در کشورهای رو به توسعه، گسترش تکنولوژِی و افزایش مصرف افزودنی‌ها، آفت کش ها، آنتی بیوتیک ها و هورمون ها در تولید مواد غذایی اثرات سوء و انکارناپذیری بر سلامت انسان‌ها بوجود آورده است. این آلودگی‌ها باعث بروز انواع ناهنجاری های مادرزادی و سرطان ها به ویژه در کودکان می گردد. براساس آمار، میزان وقوع مسمومیت های ناشی از آلودگی مواد غذایی در کشورهای در حال توسعه ۱۳ درصد بیشتر از کشورهای صنعتی است. چالش دیگر در زمینه تولید غذا، نابودی محیط زیست و طبیعت می‌باشد. تخریب محیط زیست از دو جنبه با غذا در ارتباط است, از یک سو سبب کاهش تولید مواد غذایی و از سوی دیگر، فعالیت‌های نادرست کشاورزی سبب مشکلاتی مانند فرسایش خاک، آلودگی آب، انتشار گازهای گلخانه ای و از بین رفتن تنوع زیست محیطی می گردد که خود تهدید جدی برای تولید جهانی غذا به شمار می‌رود. بنا بر چالش های نگران کننده موجود در راستای تغذیه انسان ها در سطح جهانی، این کنگره با هدف ارائه دستاوردهای جدید پژوهشگران در این بخش و شناسایی پل های ارتباطی بین کشاورزی، تغذیه و جامعه، و با شعار فرهنگ سازی تغذیه سالم در جامعه بشریت برگزار خواهد گردید.

.

محورهای کنگره :

صنایع غذایی

  • غني سازي مواد غذايی
  • اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی: نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه
  • معرفی زنجیره ارزش صنایع غذایی
  • اثرات فرهنگ غذا ، غذاهای سنتی و بومی
  • غذاهای ارگانیک و فراسودمند بمنظور تامین سلامت، ایمنی و امنیت غذایی
  • روش های نگهداری مواد غذایی در سلامت آن ها
  • میکروبیولوژی مواد غذایی
  • بیوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
  • ظرفیت سازی در حوزه غذا و تغذیه
  • فرآوری و بسته بندی در تامین سلامت، ایمنی و امنیت غذایی
  • غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک
  • بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی
  • بهداشت مواد غذایی قبل و حین تولید ، توزیع و مصرف
  • ورود مواد آلاینده به مواد غذایی
  • حلیت و صنایع غذایی

زراعت، اصلاح نباتات و به نژادی

  • افزایش کارایی مصرف نهاده های کشاورزی
  • کشاورزی ارگانیک
  • تکنولوژی و فناوری بذر سالم
  • گیاهان جدید و فراموش شده در جهت بهبود تغذیه سالم انسان و دام
  • کشاورزی بوم سازگار
  • اکولوژی و فیزیولوژی گیاهان زراعی
  • کشاورزی دقیق
  • کشاورزی و انرژی
  • تاثیر تنش­های زنده و غیر زنده در تولیدات کشاورزی
  • نقش اصلاح نباتات در میل به کشاورزی سالم
  • ژنتیک و تنوع زیستی
  • بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی در کشاورزی سالم
  • بررسی اصول مکانیزاسیون در زراعت

باغبانی

  • بهینه سازی و مدیریت نهاده های تولید در محصولات سالم و ارگانیک باغی
  • نقش گیاهان زینتی در بالا بردن سلامت روان جامعه
  • فیزیولوژی، اصلاح و تولید سبزی و میوه
  • استفاده از  ژرم پلاسم ها و پایه های ژنتیکی بومی در اصلاح و تولید ارقام جدید
  • مدیریت و توسعه باغات و الگوهای کشت
  • بررسی اصول مکانیزاسیون در باغبانی

علوم دامی و دامپزشکی

  • اصول مدیریت و پرورش دام و طیور سالم
  • صنایع کنسروسازی فرآورده های دامی
  • دستاوردهای نوین در مدیریت نگهداری و بسته بندی فرآورده های خام دامی
  • تغذیه سالم  نشخوارکنندگان و طیور
  • ژنتیک و اصلاح نژاد در راستای تولیدات سالم
  • تعیین سطوح بهینه مصرف پسماندها و اثر آن ها بر دام
  • مبانی کلینیکال پاتولوژی
  • بیماری های مشترک انسان و دام
  • بهداشت و بیماری های دام و طیور

آب ، خاک،اقلیم

  • نقش آب های نامتعارف در کشاورزی پایدار و تولید محصولات سالم
  • خشکسالی و توسعه پایدار
  • تغییر اقلیم وکشاورزی
  • مدیریت اطلاعات خاک
  • گرمایش زمین و تغییر اقلیم
  • مدیریت منابع آب، چالشها و فرصتها
  • مدیریت الگوی کشت با تاکید بر استفاده بهینه از خاک
  • حاصلخیزی خاک و تغذیة گیاهی در مناطق شور
  • برنامه ریزی آبیاری در اراضی شور
  • میکروارگانیسم های مفید خاکزی
  • مدیریت و تکنیکهای مهار بیابان زایی

محیط زیست، منابع طبیعی و شیلات

  • بررسی اثر تجمع زیستی آلاینده ها ی محیطی در زنجیره غذایی
  • کاربرد ضایعات محصولات کشاورزی
  • محيط زيست و و تولید سالم
  • استفاده بهینه از کود و سم و راههای کاهش باقیمانده این نهاده ها در عرصه کشاورزی
  • راه کارهای اجرایی کنترل زایدات فعالیت های شهری و صنعتی به عرصه کشاورزی(کمپوست، لجن فاضلاب، پسابها و …)
  • تنوع زیستی و امنیت غذایی
  • مبانی بهداشت و پرورش آبزیان
  • بررسی نقش مصرف آبزیان در سلامت انسان
  • فراوری و تولید فرآورده های نوین شیلاتی
  • فرآورده های ارگانیک دریایی

گیاهان دارویی

  • نقش گياهان دارویی در استفاده کمتر از داروهای شیمیایی
  • جایگزینی و فرهنگ سازی گیاهان دارویی
  • گياهان دارویی ، اكولوژي و اكوفيزيولوژي
  • گیاهان دارویی فرآوری، بسته بندی و صنعت
  • گياهان دارویی و بهره برداري از منابع طبيعي

بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی

  • اصول بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی در تولیدات سالم
  • تاثیر گیاهان تراریخته بر محيط زيست و ارائه راهكارها به منظور رفع اثرات سوء آن ها
  • بیوتکنولوژی و پالایش زیستی
  • ایمنی زیستی و مخاطرات فناوری زیستی

کشت و صنعت

  • ابعاد نظري و جايگاه كشت و صنعت‌ها در نظام‌هاي بهره‌برداري كشاورزي
  • قوانين و مقررات، و برنامه‌ها و سياست‌هاي دولت‌ها و توسعه كشت و صنعت‌ها
  • جنبه های پایداری و زیست محیطی كشت و صنعت‌ها
  • ارزش افزوده وبهره وری در توسعه كشت و صنعت‌ها

گیاه پزشکی

  • مدیریت تلفیقی آفات،بیماریهای گیاهی،علف های هرز و توسعه پایدار
  • اصول و مبانی دفع آفات و تولیدات سالم
  • معرفی و شناخت عوامل بیماریزای گیاهی
  • روش های نوین در کنترل و مدیریت علف های هرز در جهت استفاده کمتر از سموم

اقتصاد کشاورزی

  • بررسی چالش های مالی ، اقتصادی ، بازرگانی و مدیریتی در بخش کشاورزی
  • بررسی اصول بسته بندی در بازاریابی صنعتی
  • نقش مسائل اقتصادی بر سلامت، ایمنی و امنیت غذایی
  • ایجاد بازارهای جدید، کارآفرینی و توسعه بازار
  • کاربرد انرژی های نوين در کشاورزی
  • کنترل مصرف انرژی

رسانه و آموزش در ترویج تغذیه سالم

  • نقش رسانه ها در سلامت جامعه
  • نقش رسانه ها در اطلاع رسانی و فرهنگسازی در مورد تولید، عرضه و مصرف محصول سالم
  • گردشگری و تغذیه سالم
  • تاثیر فناوری های ارتباطی نوین بر سلامت جامعه

روانشناسی و جامعه شناسی تغذیه

  • بررسی جامعه شناسی تغذیه ایران و جهان
  • واکنش های روانی به رژیم های مختلف تغذیه ای
  • غذا و سلامت جامعه
  • نقش تغذیه در سلامتی و رفتار جوانان
  • نقش تغذیه در سلامت جامعه
  • گردشگری و محیط زیست
  • سبک زندگی کشورها در مسائل تغذیه ای

استانداردها و قوانین

  • مبانی استانداردها و چالش های بومی کردن آن
  • معرفی استانداردها و قوانین ملی و بین المللی محصولات سالم
  • نقش استانداردهاي زيست محيطي در توليد محصول سالم
  • استاندارد های جهانی مکمل های غذایی و رژیمی

پزشکی و بهداشت تغذیه ای

  • مبانی استانداردها و چالش های بومی کردن آن
  • معرفی استانداردها و قوانین ملی و بین المللی محصولات سالم
  • نقش استانداردهاي زيست محيطي در توليد محصول سالم
  • استاندارد های جهانی مکمل های غذایی و رژیمی
  • نظام بیمه ای محصولات کشاورزی

 

تاریخ های مهم:

  • زمان برگزاری کنگره  : 1 و 2 مرداد ماه 1394
  • آخرین مهلت ارسال مقالات  : 20 اردیبهشت ماه 1394       تا 31 خردادماه تمدید شد
  • محل برگزاری   :  سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی

 

سایت کنگره: http://icanc.ir

آدرس ایمیل:   info@icanc.ir

تلفن تماس:    09338003029

تلفکس:    02165263173

سامانه پیامک:  30006444707070

توجه:  پاسخ گویی در روزهاي شنبه الي چهار شنبه :  ٩ _١٤و ١٦ _ ١٩ پنجشنبه ها ٩ _ ١٥ مي باشد.

آدرس دبیرخانه :   تهران کدپستی : 3351716855

 

بانک مقالات کشاورزی ایران – مرجع مقالات همایش و کنفرانس کشاورزی – مرجع مقالات همایش و کنفرانس محیط زیست – مرجع مقالات همایش و کنفرانس شیلات – مرجع مقالات همایش و کنفرانس منابع طبیعی – مرجع مقالات همایش و کنفرانس زراعت – مرجع مقالات همایش و کنفرانس باغبانی – مرجع مقالات همایش و کنفرانس خاکشناسی – بانک مقالات کشاورزی و منابع طبیعی – بانک مقالات محیط زیست و شیلات – بانک مقالات زراعت و باغبانی – مقالات علمی و پژوهشی – مجلات علمی و پژوهشی کشاورزی ایران – lv[u lrhghj ;ah,vcd – ;ah,vcd – lkhfu xfdud – lpdx cdsj – adghj – lpln hslhudgd h,g – l\;h – mapka – lv[u \c,iad – fhk; lrhghj ;ah,vcd – lrhghj – fhyfhkd – همایش های کشاورزی سال ۱۳۹۳ – همایش های باغبانی سال ۱۳۹۳ – همایش های محیط زسیت سال ۱۳۹۳ – همایش های شیلات سال ۱۳۹۳ – همایش های صنایع غذایی سال ۱۳۹۳ – همایش های گیاهان دارویی سال ۱۳۹۳ – همایش های توسعه پایدار سال ۱۳۹۳ – همایش های کارآفرینی سال ۱۳۹۳ – همایش های دامپروری سال ۱۳۹۳ – همایش های منابع طبیعی سال ۱۳۹۳ – همایش های زراعت و اصلاح نباتات سال ۱۳۹۳ – همایش های طیور سال ۱۳۹۳ – همایش های اقتصاد کشاورزی سال ۱۳۹۳ – همایش های ترویج و آموزش کشاورزی سال ۱۳۹۳ – همایش های جنگل سال ۱۳۹۳ – همایش های مرتع و آبخیز سال ۱۳۹۳ –

8484 8484 و

واژگان مهم متن: ٬ ٬ ٬ ٬ ٬ ٬ ٬ ٬



... آخرین مقالات ثبت شده در سایت مپکا ...
  • مقایسه تغییرات مکانی ‌مؤلفه های رواناب و رسوب و برخی پارامترهای کیفیت فیزیکی خاک با استفاده از زمین آمار در منطقه فندقلوی استان اردبیل
  • بررسی روابط بین تولید رواناب و رسوب با خصوصیات خاک و پوشش گیاهی با استفاده از دستگاه شبیه ساز باران در منطقه فندقلوی استان اردبیل
  • علل پیدایش آب بندانها وبررسی وضعیت موجود آن در استان گیلان
  • نقش هیدرولوژی حوضه آبخیز رودخانه آجی چای در شهرستان سراب و در یاچه ارومیه در آذربایجان شرقی
  • بررسی رابطه جمعیت و بارندگی در وقوع سیل در استان گیلان
  • بررسی استحصال جریان های سطحی به شیوه سنتی و نوین با هدف احیای اراضی و کاهش فرسایش خندقی در لیاول رودبار
  • بررسی کارآیی تصاویر ماهواره ای مودیس در برآورد تبخیر و تعرق شالیزارهای شهرستان رشت
  • روشی جدید جهت تعیین رابطه دبی- اشل در رودخانه های طبیعی
  • بررسی گرادیان بارندگی در استان گیلان با استفاده از روابط تک متغیره و چند پارامتری
  • پهنه بندی مناطق مستعد استحصال آب باران برای حیات وحش با استفاده از روش سلسله مراتبی
  •  
      ... جدیدترین رویدادها و همایش های علمی ثبت شده در مپکا ...
    * همایش ملی ظرفیت های گردشگری و توسعه شهرستان فردوس
    * سومین همایش ملی مدیریت آب در مزرعه | تهران – 7 و 8 آذرماه 1396
    * پنجمین کنفرانس بین المللی ایده های نوین در کشاورزی، محیط زیست و گردشگری | تهران – 11 خرداد 1396
    * دومین همایش سراسری پژوهشهای نوین در کشاورزی، منابع طبیعی و علوم دامی | تهران – 9 خرداد 1396
    * کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در علوم زیستی | تهران – ۵ اسفند ۱۳۹۵
    * سومین کنفرانس ملی علوم و مدیریت محیط زیست | اردبیل – ۱۴ بهمن ۹۵
    * اولین کنفرانس ملی صنایع غذایی و ایده های برتر | شیراز – ۲۳ دی ۱۳۹۵
    * دومین کنگره ملی شتر | هرمزگان – ۲ بهمن ۱۳۹۵
    * کنگره ژنتیک و بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران l مشهد مقدس – بهمن ۱۳۹۵
    * کنگره بین المللی محصولات کشاورزی و بیوشیمی | تهران – ۹ و ۱۰ آذر ۱۳۹۵

         
         
        
           

    نشانی دفتر مپکا:            

    استان خراسان جنوبی، شهرستان بشرویه،

    بلوار قائم، شهرک شهید جهانیان، کوچه دوم،

    دفتر مرکز پیشبرد خدمات و کاوش اطلاعات علمی-مپکا (مهندس اسماعیلی اول)

    کدپستی: 9781785484

    پست الکترونیک: info@magrica.ir

    تلفن دفتر:

    » در ساعات  اداری :   05632780035

    نمابر: ---

    تلفن همراه مدیر: 09159651647

    logo-samandehi
        
    کلیه خدمات سایت مـپکا، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشد و فعالیتهای این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.
    استفاده از لوگو و نام مپکا به عنوان حامی و همکار علمی، بدون اخذ مجوز کتبی از “مرکز پیشبرد خدمات و کاوش اطلاعات علمی” پیگرد قانونی دارد.