دومین کنگره ملی کشاورزی سالم، تغذیه سالم، جامعه سالم | تهران – 30 دی 1395

        فراخوان همایش های کشاورزی و علوم وابسته              

دومین کنگره ملی کشاورزی سالم، تغذیه سالم، جامعه سالم

برگزارکننده همایش : 

بیش از سه دهه از توجه جهانی به موضوع حفاظت محیط زیست و حدود دو دهه از مباحث پیرامون توسعه پایدار می گذرد.  قبل از این ایام، هدف اغلب پروژه های توسعه ای، نگاه  اقتصادی و افزایش درآمد بوده است. لیکن در دهه ۱۹۷۰ میلادی این ذهنیت در افکار سیاستگذاران و برنامه ریزان توسعه مطرح گردید که این گونه روند رشد اقتصادی نهایتاً منجر به تخریب محیط زیست، نابرابری اجتماعی، کاهش منابع و… می شود و جبران این معضلات در طولانی مدت موجب ضررهای اقتصادی غیر قابل جبران خواهد شد.
تولید محصولات سالم، یکی از مهمترین اهداف بخش کشاورزی و سلامت جامعه بوده، اما مباحث اقتصادی، عمل بازدارنده توسعه تولید محصولات سالم است. از سوی دیگر نیاز به این محصولات احساس می‌شود. از طرف دیگر منشأ بسیاری از بیماری‌های خطرناک، مواد غذایی ناسالم هستند، بنابراین آموزش در راستای فرهنگ استفاده از محصولات سالم، هرچند با بهای بیشتر، امری لازم و  ضروری است. تولید محصولات سالم در راستای توسعه پایدار کشاورزی بوده و بررسی ها نشان می دهند که روند استقبال جهانی از کشاورزی سالم امید بخش است.
نکته قابل توجه این است؛ مواد غذایی که افراد استفاده می‌کنند باید به طور کامل سالم و فاقد هرگونه آلودگی باشد، این آلودگی می‌تواند شامل آلودگی های میکروبی، انگلی و یا شیمیایی باشد. بررسی‌های علمی نشان می‌دهد در کشورهای رو به توسعه، گسترش تکنولوژی و افزایش مصرف افزودنی‌ها، آفت کشها، آنتی بیوتیک هاو هورمون هادر تولید مواد غذایی اثرات سوء و انکارناپذیری بر سلامت انسان‌ها بوجود آورده است. این آلودگی‌ها و بیماری شامل بروز انواع ناهنجاری‌های مادرزادی و سرطان ها به ویژه در کودکان می شود. براساس آمار، میزان وقوع مسمومیت های ناشی از آلودگی مواد غذایی در کشورهای در حال توسه ۱۳ درصد بیشتر از کشورهای صنعتی است.
چالش دیگر در زمینه تولید غذا، نابودی محیط زیست و طبیعت می‌باشد. تخریب محیط زیست از دو جنبه با غذا در ارتباط است, از یک سو سبب کاهش تولید مواد غذایی  و از سوی دیگر، فعالیت‌های نادرست کشاورزی سبب مشکلاتی مانند فرسایش خاک، آلودگی آب، انتشار گازهای گلخانه‌ای و از بین رفتن تنوع زیست محیطی می گردد که خود تهدید جدی برای تولید جهانی غذا به شمار می‌رود.


محورهای همایش :

کارگروه صنایع غذایی:

  • غني سازي مواد غذايی
  • اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی: نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه
  • معرفی زنجیره ارزش صنایع غذایی
  • اثرات فرهنگ غذا ، غذاهای سنتی و بومی
  • غذاهای ارگانیک و فراسودمند بمنظور تامین سلامت، ایمنی و امنیت غذایی
  • روش های نگهداری مواد غذایی در سلامت آن ها
  • میکروبیولوژی مواد غذایی
  • بیوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
  • ظرفیت سازی در حوزه غذا و تغذیه
  • فرآوری و بسته بندی در تامین سلامت، ایمنی و امنیت غذایی
  • غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک
  • بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی
  • بهداشت مواد غذایی قبل و حین تولید ، توزیع و مصرف
  • ورود مواد آلاینده به مواد غذایی
  • حلیت و صنایع غذایی

 

کارگروه تروریسم غذایی:

  • معرفی بیوتروریسم غذایی
  • مبانی و رویکردهای تروریسم غذایی
  • راهکارهای تشخیص و پیشگیری تروریسم غذایی

 

کارگروه زراعت، اصلاح نباتات و به نژادی:

  • افزایش کارایی مصرف نهاده های کشاورزی
  • کشاورزی ارگانیک
  • تکنولوژی و فناوری بذر سالم
  • گیاهان جدید و فراموش شده در جهت بهبود تغذیه سالم انسان و دام
  • اکولوژی و فیزیولوژی گیاهان زراعی
  • کشاورزی دقیق
  • کشاورزی و انرژی
  • تاثیر تنش های زنده و غیر زنده در تولیدات کشاورزی
  • نقش اصلاح نباتات در میل به کشاورزی سالم
  • ژنتیک و تنوع زیستی
  • بررسی اصول مکانیزاسیون در زراعت

 

کارگروه باغبانی:

  • بهینه سازی و مدیریت نهاده های تولید در محصولات سالم و ارگانیک باغی
  • نقش گیاهان زینتی در بالا بردن سلامت روان جامعه
  • استفاده از ژرم پلاسم ها و پایه های ژنتیکی بومی در اصلاح و تولید ارقام جدید
  • بررسی اصول مکانیزاسیون در باغبانی

 

کارگروه علوم دامی و دامپزشکی:

  • اصول مدیریت و پرورش دام و طیور سالم
  • کیفیت، سلامت و بهداشت خوراک دام و طیور
  • ژنتیک و اصلاح نژاد در راستای تولیدات سالم
  • تعیین سطوح بهینه مصرف پسماندها و اثر آن ها بر دام
  • بیماری های مشترک انسان و دام
  • بهداشت و بیماری های دام و طیور

 

کارگروه آب ، خاک،اقلیم:

  • نقش آب های نامتعارف در کشاورزی پایدار و تولید محصولات سالم
  • خشکسالی و توسعه پایدار
  • تغییر اقلیم وکشاورزی
  • گرمایش زمین و تغییر اقلیم
  • مدیریت منابع آب، چالشها و فرصتها
  • حاصلخیزی خاک و تغذیة گیاهی در مناطق شور
  • میکروارگانیسم های مفید خاکزی

 

کارگروه محیط زیست، منابع طبیعی و شیلات:

  • بررسی اثر تجمع زیستی آلاینده ها ی محیطی در زنجیره غذایی
  • کاربرد ضایعات محصولات کشاورزی
  • محيط زيست و و تولید سالم
  • استفاده بهینه از کود و سم و راههای کاهش باقیمانده این نهاده ها در عرصه کشاورزی
  • راه کارهای اجرایی کنترل زایدات فعالیت های شهری و صنعتی به عرصه کشاورزی(کمپوست، لجن فاضلاب، پسابها و …)
  • تنوع زیستی و امنیت غذایی
  • مبانی بهداشت و پرورش آبزیان
  • بررسی نقش مصرف آبزیان در سلامت انسان
  • فراوری و تولید فرآورده های نوین شیلاتی
  • فرآورده های ارگانیک دریایی

 

کارگروه گیاهان دارویی:

  • نقش گياهان دارویی در استفاده کمتر از داروهای شیمیایی
  • جایگزینی و فرهنگ سازی گیاهان دارویی
  • گياهان دارویی ، اكولوژي و اكوفيزيولوژي
  • گیاهان دارویی فرآوری، بسته بندی
  • گياهان دارویی و بهره برداري از منابع طبيعي

 

کارگروه بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی:

  • نقش علوم و فناوری های جدید از جمله نانوتکنولوژی و انرژی هسته ای در سلامت مواد غذایی
  • تاثیر گیاهان تراریخته بر محيط زيست و ارائه راهكارها به منظور رفع اثرات سوء آن ها
  • بیوتکنولوژی و پالایش زیستی
  • ایمنی زیستی و مخاطرات فناوری زیستی

 

کارگروه گیاه پزشکی:

  • مدیریت تلفیقی آفات،بیماریهای گیاهی،علف های هرز و توسعه پایدار
  • اصول و مبانی دفع آفات و تولیدات سالم
  • معرفی و شناخت عوامل بیماریزای گیاهی
  • روش های نوین در کنترل و مدیریت علف های هرز در جهت استفاده کمتر از سموم

 

کارگروه اقتصاد کشاورزی:

  • بررسی چالش های مالی ، اقتصادی ، بازرگانی و مدیریتی در بخش کشاورزی
  • بررسی اصول بسته بندی در بازاریابی صنعتی
  • نقش مسائل اقتصادی بر سلامت، ایمنی و امنیت غذایی
  • ایجاد بازارهای جدید، کارآفرینی و توسعه بازار
  • کاربرد انرژی های نوين در کشاورزی

 

کارگروه رسانه و آموزش در ترویج تغذیه سالم:

  • نقش رسانه ها در اطلاع رسانی و فرهنگسازی در مورد تولید، عرضه و مصرف محصول سالم
  • گردشگری و تغذیه سالم
  • تاثیر فناوری های ارتباطی نوین بر سلامت جامعه

 

کارگروه استانداردها و قوانین:

  • مبانی استانداردها و چالش های بومی کردن آن
  • معرفی استانداردها و قوانین ملی و بین المللی محصولات سالم
  • نقش استانداردهاي زيست محيطي در توليد محصول سالم
  • استاندارد های جهانی مکمل های غذایی و رژیمی
  • نظام بیمه ای محصولات کشاورزی

 

کارگروه پزشکی و بهداشت تغذیه ای:

  • مضرات تجمع زیستی آلاینده ها ی محیطی در زنجیره غذایی
  • مضرات باقیمانده های دارویی در مواد غذایی و راه های تشخیص آن ها
  • بیماری های قابل انتقال به انسان از طریق آب و غذا و ایجاد مسمومیت
  • تغذیه و روند بیماری های تغذیه ای
  • بررسی تاثیر بهداشت فردی و محیط در سلامت تولید،طبخ و توزیع غذا
  • معرفی تازه های رژيم درمانی
  • اصول تغذیه گروه های آسیب پذیر، ویژه و بیمارستانی

 


زمانبندی همایش (تاریخ های مهم):

  • تاریخ برگزاری کنگره: 30 دی ماه 1395
  • آخرین مهلت ارسال مقالات: 17 آبانماه 1395

.


اطلاعات تماس دبیرخانه :

  • آدرس دبیرخانه :
  • ایمیل دبيرخانه :
  • تلفن دبيرخانه  :
  • فکس دبيرخانه :

*.* برای ورود به سایت همایش اینجا را کلیک کنید *.*

 

 

.

.

.

.

.


مپکا، حامی علمی رسانه ای همایش های معتبر حوزه علوم کشاورزی، منابع طبیعی، علوم دامی، محیط زیست، علوم زیستی در سطح ملی و بین المللی


آرشیو همایش های سال ۱۳۹۵   | آرشیو همایش های سال ۱۳۹۴     |    آرشیو  همایش های سال ۱۳۹۳


دسته بندی همایش ها به تفکیک ماه برگزاری :

فروردین ۱۳۹۴   |   اردیبهشت ۱۳۹۴   |   خرداد ۱۳۹۴     |     تیر ۱۳۹۴   |   مرداد ۱۳۹۴   |   شهریور ۱۳۹۴   |   مهر ۱۳۹۴   |    آبان ۱۳۹۴   |    آذر ۱۳۹۴    |    دی ۱۳۹۴    |   بهمن ۱۳۹۴    |    اسفند ۱۳۹۴   |  فروردین ۱۳۹۵   |   اردیبهشت ۱۳۹۵ |   خرداد ۱۳۹۵    |  تیر ۱۳۹۵   |   مرداد ۱۳۹۵    |   شهریور ۱۳۹۵   |   مهر ۱۳۹۵   |    آبان ۱۳۹۵   |    آذر ۱۳۹۵    |    دی ۱۳۹۵    |   بهمن ۱۳۹۵    |    اسفند ۱۳۹۵   |


مرجع پژوهش های کشاورزی ایران | مپکا

17083 17083 و

واژگان مهم متن: ٬ ٬ ٬ ٬ ٬



... آخرین مقالات ثبت شده در سایت مپکا ...
  • مقایسه تغییرات مکانی ‌مؤلفه های رواناب و رسوب و برخی پارامترهای کیفیت فیزیکی خاک با استفاده از زمین آمار در منطقه فندقلوی استان اردبیل
  • بررسی روابط بین تولید رواناب و رسوب با خصوصیات خاک و پوشش گیاهی با استفاده از دستگاه شبیه ساز باران در منطقه فندقلوی استان اردبیل
  • علل پیدایش آب بندانها وبررسی وضعیت موجود آن در استان گیلان
  • نقش هیدرولوژی حوضه آبخیز رودخانه آجی چای در شهرستان سراب و در یاچه ارومیه در آذربایجان شرقی
  • بررسی رابطه جمعیت و بارندگی در وقوع سیل در استان گیلان
  • بررسی استحصال جریان های سطحی به شیوه سنتی و نوین با هدف احیای اراضی و کاهش فرسایش خندقی در لیاول رودبار
  • بررسی کارآیی تصاویر ماهواره ای مودیس در برآورد تبخیر و تعرق شالیزارهای شهرستان رشت
  • روشی جدید جهت تعیین رابطه دبی- اشل در رودخانه های طبیعی
  • بررسی گرادیان بارندگی در استان گیلان با استفاده از روابط تک متغیره و چند پارامتری
  • پهنه بندی مناطق مستعد استحصال آب باران برای حیات وحش با استفاده از روش سلسله مراتبی
  •  
      ... جدیدترین رویدادها و همایش های علمی ثبت شده در مپکا ...
    * پنجمین همایش ملی زعفران | تربت حیدریه – 23 و 24 آبان 97
    * همایش بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی و محیط زیست | مشهدمقدس – 2 شهریور 97
    * همایش ملی ظرفیت های گردشگری و توسعه شهرستان فردوس
    * سومین همایش ملی مدیریت آب در مزرعه | تهران – 7 و 8 آذرماه 1396
    * پنجمین کنفرانس بین المللی ایده های نوین در کشاورزی، محیط زیست و گردشگری | تهران – 11 خرداد 1396
    * دومین همایش سراسری پژوهشهای نوین در کشاورزی، منابع طبیعی و علوم دامی | تهران – 9 خرداد 1396
    * کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در علوم زیستی | تهران – ۵ اسفند ۱۳۹۵
    * سومین کنفرانس ملی علوم و مدیریت محیط زیست | اردبیل – ۱۴ بهمن ۹۵
    * اولین کنفرانس ملی صنایع غذایی و ایده های برتر | شیراز – ۲۳ دی ۱۳۹۵
    * دومین کنگره ملی شتر | هرمزگان – ۲ بهمن ۱۳۹۵

         
         
        
           

    نشانی دفتر مپکا:            

    استان خراسان جنوبی، شهرستان بشرویه،

    بلوار قائم، شهرک شهید جهانیان، کوچه دوم،

    دفتر مرکز پیشبرد خدمات و کاوش اطلاعات علمی-مپکا (مهندس اسماعیلی اول)

    کدپستی: 9781785484

    پست الکترونیک: info@magrica.ir

    تلفن دفتر:

    » در ساعات  اداری :   05632780035

    نمابر: ---

    تلفن همراه مدیر: 09159651647

    logo-samandehi
        
    کلیه خدمات سایت مـپکا، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشد و فعالیتهای این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.
    استفاده از لوگو و نام مپکا به عنوان حامی و همکار علمی، بدون اخذ مجوز کتبی از “مرکز پیشبرد خدمات و کاوش اطلاعات علمی” پیگرد قانونی دارد.