نخستین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم | تهران – 27 و 28 مردادماه 1395

        فراخوان همایش های کشاورزی و علوم وابسته              

نخستین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم

برگزارکننده همایش : سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی استان البرز با همکاری موسسات و مراکز علمی و آموزشی

با استعانت و یاری از پروردگار متعال و منان و با حمایت مؤثر مجامع علمی و دانشگاهی، ارگان ها و سازمان ها “نخستین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم” در تیرماه 1395 و توسط سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی استان البرز برگزار خواهد گردید. لذا باتوجه به اهمیت  موضوع و نقش سازنده علوم و صنایع غذایی و همچنین تغذیه مناسب و سالم در جامعه، از کلیه مسئولین، متخصصین، مهندسین، کارشناسان و صاحب نظران انتظار می رود تا با ارایه جدیدترین مقالات و دستاوردهای علمی و تجربی خود در راستای ارتقای سطح علمی این حوزه و در نهایت افزایش بهره وری و نهایتا توسعه همه جانبه و صحیح جامعه گامی استوار برداریم.
در طی سال های اخیر همایش و کنفرانس های متعددی پیرامون مسائل مختلف علوم و صنایع غذایی برگزار شده است؛ اما با توجه به اهمیت موضوع  علوم و صنابع غذایی و ضرورت این رشته موثر و کاربردی در کشور، سازمان و کمیته برگزاری این کنفرانس برآن شد تا با هدف ايجاد فرصتي مناسب براي تبادل اطلاعات و ارایۀ دستاوردها و یافته های پژوهشي و علمی صاحب نظران، پژوهشگران و دست‌اندرکاران و اندیشمندان کنفرانس فوق را برگزار نماید.
لذا از کليۀ علاقه‌مندان و صاحب نظران دعوت می گردد تا با ارسال يافته‌هاي اصيل علمي و پژوهشي خود در برگزاري هر چه بهتر این کنفرانس مشارکت فعال داشته باشند.


سایت همایش: http://foodconf.ir


محورهای همایش :

  • محورهای اصلی

    • روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی
    • روش های نوین پایش کیفیت
    • ایمنی مواد غذایی
    • فرآورده های غذایی ارگانیک
    • ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی
    • فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی
    • نانو فناوری در صنایع غذایی
    • مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی
    • کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی
    • بسته بندی در صنایع غذایی
    • بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت
    • فرآوری پسماندهای کشاورزی
    • تولید و ارزش غذایی محصولات بومی
    • راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی
    • نقش مدیریت در صنایع غذایی
    • بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی
    • روش های نوین فرآوری و نگه داری مواد غذایی
    • نانو تکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
    • میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
    • غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک
    • شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی
    • بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
    • بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی
    • اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی
    • بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی
    • طراحی مواد غذایی برای بیماران ، نوزادان و افراد مسن
    • طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه فضایی و نظامی
    • سایر پژوهش های نوین درعرصه علوم و صنایع غذایی
    • بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی
    • نقش صنايع غذايي در مديريت تغذيه جامعه
    • آموزش، رسانه و سلامت غذا
    • گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته
    • میکروبهای مفید و مضر در تکنولوژی های مربوط به غذا
    • سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی
    • کاربرد ضایعات مواد غذایی
    • مواد نگهدارنده طبيعي
    • روشهاي کاهش بکارگيري افزودني ها و موادنگهدارنده مصنوعي در محصولات غذایی
    • استانداردهاي استفاده از افزودني ها و مواد نگهدارنده
    • بسته بنديهاي مقاوم در برابر آلودگي هاي ميکروبي، شرايط فيزيکي و محيطي
    • نقش غذاهاي آماده در مديريت بحران
    • روش هاي ارزيابي ميزان آلودگي مواداوليه
    • شيوه هاي محافظت مواد غذایی بسته بندي شده از آلودگي هاي نامتعارف
    • روش هاي شناسایی و رفع آلودگي هاي نامتعارف در مواد اوليه و توليدات صنايع غذایی ذخيره شده
    • جایگاه مکمل‌های غذایی و رژیمی در بخش تولیدکنندگان و واردکنندگان
    • پدافند غیر عامل در صنایع غذایی
    • فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی
    • عملکرد سازمانهای نظارتی و اجرایی در صادرات و واردات مواد غذایی
    • سیاستهای حمایتی دولت، قوانین و مقررات صنایع
    • روش های انبارش و انبارداری تولیدات صنایع غذائی
    • مدیریت کیفیت در لجستیک مواد غذائی با رویکرد نگهداری حداکثری
    • روش های شناسائی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذا ایمنی و امنیت غذایی
    • بهداشت محیط ، نظافت، ضدعفونی و گندزدایی
    • فناوری( خلاء ،ازون ، انجماد سریع)
    • کاربرد اشعه ماوراء بنفش و اشعه مادون قرمز
    • طراحی کارخانجات مواد غذایی و بهینه سازی انرژی
    • چالشها و راهکارهای تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی
    • تغذیه در بارداری
    • محور آزاد

 

  • محورهای فرعی

    • زراعت و اصلاح نباتات
    • باغبانی
    • گیاهان دارویی، ادویه ای و صنایع وابسته
    • شیلات و منابع طبیعی
    • علوم دامی
    • سایر محورهای مرتبط با موضوع کنفرانس

زمانبندی همایش (تاریخ های مهم):

  • آخرین مهلت ارسال مقالات کامل : 20 خردادماه 1395  تا 10 مردادماه 1395 تمدید شد
  • آخرين مهلت ثبت نام در کنفرانس: 30 خرداد 1395    10 مردادماه 1395
  • آخرين مهلت ثبت نام در کارگاه های آموزشی : 30 خرداد 1395     15 مردادماه 1395
  • تاریخ برگزاری  : 27 و 28 مردادماه 1395

.


اطلاعات تماس دبیرخانه :

  • آدرس دبیرخانه : تهران – جنت آباد شمالی – خیابان کوروش – کوچه شهید محمدی
  • ایمیل دبيرخانه : 1foodconf@gmail.com
  • تلفن دبيرخانه : 02144070961   و   09128496086
  • زمان پاسخگویی : شنبه تا چهارشنبه از ساعت 10-14  و  17-19 

 

 

16428 16428 و

واژگان مهم متن: ٬ ٬ ٬ ٬ ٬ ٬ ٬



... آخرین مقالات ثبت شده در سایت مپکا ...
  • مقایسه تغییرات مکانی ‌مؤلفه های رواناب و رسوب و برخی پارامترهای کیفیت فیزیکی خاک با استفاده از زمین آمار در منطقه فندقلوی استان اردبیل
  • بررسی روابط بین تولید رواناب و رسوب با خصوصیات خاک و پوشش گیاهی با استفاده از دستگاه شبیه ساز باران در منطقه فندقلوی استان اردبیل
  • علل پیدایش آب بندانها وبررسی وضعیت موجود آن در استان گیلان
  • نقش هیدرولوژی حوضه آبخیز رودخانه آجی چای در شهرستان سراب و در یاچه ارومیه در آذربایجان شرقی
  • بررسی رابطه جمعیت و بارندگی در وقوع سیل در استان گیلان
  • بررسی استحصال جریان های سطحی به شیوه سنتی و نوین با هدف احیای اراضی و کاهش فرسایش خندقی در لیاول رودبار
  • بررسی کارآیی تصاویر ماهواره ای مودیس در برآورد تبخیر و تعرق شالیزارهای شهرستان رشت
  • روشی جدید جهت تعیین رابطه دبی- اشل در رودخانه های طبیعی
  • بررسی گرادیان بارندگی در استان گیلان با استفاده از روابط تک متغیره و چند پارامتری
  • پهنه بندی مناطق مستعد استحصال آب باران برای حیات وحش با استفاده از روش سلسله مراتبی
  •  
      ... جدیدترین رویدادها و همایش های علمی ثبت شده در مپکا ...
    * همایش بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی و محیط زیست | مشهدمقدس – 2 شهریور 97
    * همایش ملی ظرفیت های گردشگری و توسعه شهرستان فردوس
    * سومین همایش ملی مدیریت آب در مزرعه | تهران – 7 و 8 آذرماه 1396
    * پنجمین کنفرانس بین المللی ایده های نوین در کشاورزی، محیط زیست و گردشگری | تهران – 11 خرداد 1396
    * دومین همایش سراسری پژوهشهای نوین در کشاورزی، منابع طبیعی و علوم دامی | تهران – 9 خرداد 1396
    * کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در علوم زیستی | تهران – ۵ اسفند ۱۳۹۵
    * سومین کنفرانس ملی علوم و مدیریت محیط زیست | اردبیل – ۱۴ بهمن ۹۵
    * اولین کنفرانس ملی صنایع غذایی و ایده های برتر | شیراز – ۲۳ دی ۱۳۹۵
    * دومین کنگره ملی شتر | هرمزگان – ۲ بهمن ۱۳۹۵
    * کنگره ژنتیک و بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران l مشهد مقدس – بهمن ۱۳۹۵

         
         
        
           

    نشانی دفتر مپکا:            

    استان خراسان جنوبی، شهرستان بشرویه،

    بلوار قائم، شهرک شهید جهانیان، کوچه دوم،

    دفتر مرکز پیشبرد خدمات و کاوش اطلاعات علمی-مپکا (مهندس اسماعیلی اول)

    کدپستی: 9781785484

    پست الکترونیک: info@magrica.ir

    تلفن دفتر:

    » در ساعات  اداری :   05632780035

    نمابر: ---

    تلفن همراه مدیر: 09159651647

    logo-samandehi
        
    کلیه خدمات سایت مـپکا، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشد و فعالیتهای این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.
    استفاده از لوگو و نام مپکا به عنوان حامی و همکار علمی، بدون اخذ مجوز کتبی از “مرکز پیشبرد خدمات و کاوش اطلاعات علمی” پیگرد قانونی دارد.